Boek je afspraak

Telefoon

Openingstijden

Ma - Vr: 09h - 19h
Za: 09h - 13h

Over ons

Wij zijn een mobiele dierenarts praktijk die bij u thuis komt om veterinaire zorg te verlenen aan uw huisdieren. Wij zijn gespecialiseerd in gezelschapsdieren: katten, honden, konijnen en fretten. We begrijpen hoe stressvol het transport voor uw huisdier kan zijn , daarom willen we die zorg wegnemen door naar u toe te komen.

Uw dierenarts aan huis in

Eindhoven

We bedienen ook de regio's Aalst, Geldrop, Heeze, Nuenen Veldhoven, Waalre en meer.

Controleer je postcode
Stress-vrij

Al onze diensten worden bij u thuis uitgevoerd met respect voor de omgeving van uw huisdier. U hoeft zich geen zorgen te maken over het achtervolgen en knijpen van uw huisdier in de reismand of het gestrest raken in een wachtkamer vol honden. Wij komen gewoon naar u toe!

Preventie vóór genezing

Wist u dat met een goed preventief zorgprogramma meer dan de helft van de veterinaire ingrepen en kosten vermeden kunnen worden? Home Vet Eindhoven helpt u uw huisdieren beter te verzorgen door ongewenste ziektes te voorkomen en gezond te houden.

Taalvriendelijk

Wij spreken Nederlands, Engels, Spaans en Frans. U kunt kiezen in welke taal u wilt dat wij met u communiceren terwijl we de zorg bieden die uw huisdier nodig heeft.

Buiten kantooruren

We weten hoe moeilijk het kan zijn om een ​​kliniek te vinden die buiten kantooruren open is. Daarom worden al onze diensten buiten kantooruren aangeboden zonder meerprijs.