Afspraak maken

Een gemakkelijke boekingservaring
Maak online een afspraak of neem contact op via 06-30527023
Bevestiging

Na indiening ontvangt u een eerste e-mail waarin u wordt meegedeeld dat wij uw aanvraag hebben ontvangen.

Wij zullen deze bekijken en contact met u opnemen om te vragen naar de gegevens van uw huisdier, het adres en de aard van de ingreep, indien dit niet reeds in het verzoek om een afspraak is vermeld.

Zodra we alle nodige informatie hebben, ontvangt u een bevestigingsmail.

De consult

Voor ons bezoek willen wij graag dat u uw huisdier isoleert in een kamer, zodat wij het gemakkelijk de zorg kunnen geven die het nodig heeft. 

Indien van toepassing, zorg ervoor dat u het medisch dossier en de lijst van medicatie van uw huisdier bij de hand heeft.

In sommige gevallen, en om veiligheidsredenen, kunnen wij uw hulp nodig hebben bij het manipuleren of vasthouden van uw huisdier.

Gebieden die we bestrijken

Wij komen op huisvisite in de regio Eindhoven.

Bent u verhinderd?

Als u ten minste 24 uur voor de afspraak contact met ons opneemt om de afspraak af te zeggen of te verzetten, brengen wij u geen kosten in rekening.

Uw afspraak niet op tijd afzeggen kost geld

De tijd en kosten die wij besteden om bij u thuis te komen, gaan gewoon verloren als wij u niet de zorg kunnen bieden die u vraagt. Wij zullen u een paar dagen van tevoren aan uw afspraak herinneren, zodat u de kans krijgt om af te zeggen of te verzetten. Wij vragen u gewoon om ons minstens 24 uur voor de afspraak op de hoogte te brengen.