Welkom

ONZE DIENSTEN

Consult

Het is al moeilijk genoeg om naar een dierenkliniek te reizen, laat staan ​​als je huisdier ziek is. Daarom komt onze dierenarts naar u toe. Onze consulten duren gemiddeld 30 tot 45 min.

Als u niet zeker weet of we aan de adviesbehoeften kunnen voldoen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Expertisegebieden

 • Oor-, oog- of gebitsklachten
 • Hoesten of ademhalingsproblemen
 • Huid problemen
 • Wonden
 • Urineproblemen
 • Gastro-intestinale stoornissen (braken/diarree)
 • Kreupelheid
 • Bloedanalyse: pre-anesthesiecontrole en jaarlijkse controles
 • Controles voor katten met hyperthyreoïdie of katten met een nierziekte
 • Controles voor honden met de ziekte van Cushing of hypothyreoïdie

Heeft u een geplande operatie in uw huidige praktijk waarvoor een bloedonderzoek nodig is? Elke chirurgische ingreep vereist een pre-anesthesiecontrole om er zeker van te zijn dat uw huisdier in een goede gezondheidstoestand verkeert voordat het onder narcose gaat. Het bloedonderzoek maakt deel uit van deze controle en gebeurt momenteel enkele dagen voor de operatie. Home Vet Eindhoven bespaart u de moeite om uw huisdier naar de dierenkliniek te brengen door bij u aan huis te komen. U ontvangt de testresultaten binnen 24 uur.

Heeft uw huisdier een gezondheidstoestand die regelmatig bloedonderzoek vereist? Home Vet Eindhoven komt bij u thuis om de nodige tests uit te voeren om onnodige stress voor uw huisdier te voorkomen. Wij werken met een scala aan gespecialiseerde laboratoria met state-of-the-art apparatuur. 

Vaccinatie

Voordat de vaccinatie wordt gegeven, controleren wij de gezondheid van uw huisdier. Hiervoor wordt één consult per dier in rekening gebracht welke naast de vaccinatie wordt berekend. 

Raadpleeg voor kitten- en puppyvaccinaties de spaarvoordelen van ons Starterspakket.

Heeft u een nestje, vraag ons dan om een ​​specifieke prijs.

In de meeste landen is vaccinatie tegen hondsdolheid verplicht als u met uw huisdier reist. U kunt hier de vereisten van elk land raadplegen om met uw huisdier te reizen.

Ontwormen & Vlooien

We bieden een breed scala aan behandelingen tegen vlooien, teken, mijten, wormen en parasieten, waar u de beste voor uw huisdier kunt vinden.

Aanvullende testen:

Indien nodig kunnen we een reeks tests uitvoeren (bijv. bloed, ontlasting) om de aanwezigheid van parasieten te diagnosticeren en de beste behandeling voor uw huisdier te bepalen. We gebruiken de modernste laboratoriumapparatuur om nauwkeurige en snelle resultaten te garanderen.

Reizen en Microchippen

Microchip is de identificatie van uw huisdier door het inbrengen van een microchip onder de huid. U kunt uw huisdier door ons laten chippen en registreren in de Europese Huisdier Databank ChipBase. Als uw huisdier vermist wordt, kan de chip ervoor zorgen dat uw dier sneller wordt gevonden. In Nederland moeten honden vóór de leeftijd van 7 weken worden gechipt en voor 8 weken in een database worden geregistreerd. Lees er hier meer over .

Als u reist of uw huisdier importeert uit het buitenland (EU of niet-EU land), kunnen wij het EU-dierenpaspoort en de registratie van uw huisdier in Nederland voor u regelen.

Starterspakket

Ik heb een puppy of een poesje, wat nu?

Home Vet Eindhoven begeleidt u bij uw eerste stappen als huisdiereigenaar. Ons startpakket omvat:

 • Volledige gezondheidscheck
 • Gedrag basis
 • Eerste kuur van vaccins
 • Microchippen
 • Paspoort
 • Vlooien- en wormenbehandeling voor de eerste 8 maanden

Geriatische zorg

Naarmate onze huisdieren ouder worden, zijn ze vatbaarder voor het ontwikkelen van gezondheidsproblemen. Home Vet Eindhoven helpt u om uw huisdier gezond te houden door hun gezondheidstoestand te monitoren en een goede kwaliteit van leven te garanderen.

Onze geriatrische zorg omvat een uitgebreid gezondheidsonderzoek en bloed- en urineonderzoek. Deze onderzoeken controleren op suikerziekte, lever- en nierziekten, bloedarmoede, infecties en ontstekingen. Bij honden controleren we ook het calciumgehalte en bij katten het schildkliergehalte.

Omdat voorkomen beter is dan genezen, vooral bij oudere huisdieren, geldt dat hoe eerder een aandoening wordt ontdekt, hoe groter de kans is dat deze kan worden behandeld en de progressie ervan kan worden beperkt.

Euthanasie

Een van de moeilijkste beslissingen die u ooit kunt nemen is afscheid nemen van uw huisdier. Home Vet Eindhoven is er om u te helpen beslissen wanneer de tijd rijp is voor u en uw huisdier. Het voordeel van het thuis laten inslapen van uw huisdier is dat u in uw intieme en vertrouwde omgeving afscheid van elkaar kunt nemen. Wij verzorgen euthanasie van honden, katten, fretten en konijnen aan huis en handelen achteraf alle noodzakelijke regelingen af.

Meer

Bij Home Vet Eindhoven werken we momenteel aan de volgende diensten die binnenkort voor u beschikbaar zullen zijn:

Apotheek & Winkel

Home Vet Eindhoven wil een op maat gemaakt assortiment voor uw huisdier leveren; als u op zoek bent naar een specifiek product, laat het ons dan weten , wellicht kunnen wij het leveren.

Samenwerking met dierenklinieken:

Wij werken samen met een uitgebreid scala aan dierenklinieken om een complete zorg aan uw huisdier te kunnen bieden.

Extra diensten:

Bent u op zoek naar een specifieke dienst die wij niet aanbieden? Home Vet Eindhoven verbetert voortdurend haar diensten om de hoogste kwaliteit diergeneeskundige zorg te bieden aan u en uw huisdier. Laat ons weten welke diensten u graag bij u thuis zou willen hebben.